Mer än 150 chefer och specialister tillsatta. Nu väntar nya marknader.

Omnistaff, med kontor i alla de 4 nordiska länderna, har genom sina tjänsteområden Rekrytering samt Konsultförmedling, tillsatt mer än 150 olika chefer och specialister hos över 50 välkända bolag inom Mode och Sportbranschen på den nordiska marknaden.

Vår historia och DNA

Bolaget, som består av medarbetare med i snitt 25 år erfarenhet från olika nyckelroller i branschen, har haft en snabbt tillväxt med dubbla omsättningsökningar flera gånger sedan starten för 4 år sedan. Det finns många anledningar till varför bolaget, trots utmanande tider, har varit framgångsrikt, men en anledning som vi ofta får höra, är just våra mycket erfarna medarbetare. Detta blir automatiskt en värdefull tillgång för kunderna till oss som kan känna sig väldigt trygga i att vi snabbt förstår deras verksamhet, oavsett kompetensbehov. Detta varvat med ett flexibelt utbud av tjänster för våra kunder att välja på och att våra medarbetare både är effektiva och personliga i sitt sätt att arbete, förstärker bolagets kundrelationer. Så har vi tänkt och det verkar fungera väldigt väl. ”Sen brinner vi alla för att hjälpa till(!). Detta är en central del av hela vårt DNA och vi gissar att våra kunder känner denna äkta vilja i kontakten med oss”, säger Mattias Olsson – CEO Omnistaff. I tillägg är det klart att ett starkt nätverk av kompetenser på den nordiska Mode och Sportmarknaden också hjälper till att bygga ett förtroende hos kund.

Nya medarbetare

För att möta den ökade efterfrågan av våra tjänster på marknaden, har vi nu också glädjande knutit till oss två nya efterlängtade kollegor, Mimmi Andersson – Ansvarig Stockholm och Eevis Männikkö – Ansvarig Norge. Bägge har gedigen erfarenhet av både branschen samt ledarskap hos olika bolag och blir en viktig tillgång för Omnistaff´s fortsatt tillväxt tillsammans med våra kunder på deras lokala marknad.

”Omnipodden” – En kompetenspodd för Mode och Sportbranschen

Utöver detta lanserade vi dessutom nyligen vår sk ”kompetenspodd” där vi fördjupar oss i olika spännande ämnen som Employer Branding, Miljö & Hållbarhet, Framtidens E-handel som ett par exempel. Alltid tillsammans med olika specialister eller kunder. Här kommer det att dyka upp nya intressanta avsnitt i en jämn takt framöver.

Omnistaff internationellt

När vi startade Omnistaff lovade vi att bli den starkaste leverantören av kompetenser till Mode och Sportbranschen i Norden. Där är vi nu och nu siktar vi på övriga Europa som nästa delmål med samma ambition. Omnistaff är en personlig och specialiserad kompetenspartner för Mode och Sportbranschen oavsett land, inte en allmän rekryteringsfirma. Det skiljer oss från många andra företag på marknaden och är en viktig anledning till att vi har lyckats ta vårt bolag dit vi är idag. På samma sätt skall vi fortsätt bygga vårt bolag internationellt.

För mer information kontakta gärna Mattias Olsson på mattias@omnistaff.se eller +46 707 922 965