OMNISTAFF

Kontakta Oss

SE

NO

DK

FI

Vår idé är enkel, vi hjälper kunder med rätt kompetens inom branschsegmenten Mode – Sport & Outdoor – Yrkeskläder – Skor – Inredning.

Söker du en stark Kandidat eller letar efter en Konsult för ett kortare behov alternativt önskar hjälp med Affärsutveckling på någon av de nordiska marknaderna?
Då är vi rätt partner för dig.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

SVERIGE

GÖTEBORG

OMNISTAFF
Gårda Konferens
Johan på Gårdas gata 5A
412 50 Göteborg
Sverige
Till karta

SVERIGE

STOCKHOLM

OMNISTAFF
Ludvigbergsgatan 20
118 23 Stockholm
Sverige
Till karta

NORGE

OSLO

OMNISTAFF
Oslo
Norge

Eeva-Maria Männikkö

Eeva-Maria Männikkö

Country Manager & Client Executive Norway

DANMARK

KÖPENHAMN

OMNISTAFF
Bjerggårdsvænget 5
2840 Holte
Danmark
Till karta

Bo Storm

Bo Storm

Country Manager & Client Executive Denmark

FINLAND

HELSINKI

OMNISTAFF
Pohjoisranta 20 B 23
00170 Helsinki
Finland
Till karta

Mikael Forsström

Mikael Forsström

Country Manager & Client Executive Finland
Mattias Olsson

Hej!

Mattias här. Jag är ansvarig för OMNISTAFF Göteborg.

Mattias Olsson

Mattias Olsson
CEO & Client Executive Gothenburg

Jag har arbetat i Mode & Sportbranschen i över 28år, varav i olika ledande roller i 23år totalt. Mina yrkesmässiga erfarenheter innefattar roller som till ex Inköpschef, Försäljningschef, Marknadschef, E-commerce ansvarig, VD samt professionell Rekryterare och Affärsrådgivare i över ett decennium. Jag har också startat och utvecklat varumärkena Frank Dandy, Smartcaze och Omnistaff samt jobbat som operativ delägare i Sneaky Steve och Modeverket. Utöver det är jag också Certifierad personlighetsanalytiker i verktyget JobMatch Talent, Certifierad i DISC De Luxe, Diplomerad Coach enligt ICF standard och Certifierad Styrelseledamot hos Västsvenska Styrelse Akademien.

+46 707 922 955
mattias@omnistaff.se
Linkedin

Charlotta Persson

Hej!

Charlotta här. Jag är ansvarig för OMNISTAFF Göteborg.

Charlotta Persson
COO & Client Executive Gothenburg

Jag har arbetat inom mode & sportbranschen i +25 år. Mina erfarenheter inkluderar bland annat roller som produktchef, inköpare, produktutvecklare, inköpschef, VD i mitt eget bolag och rekryterare inom textilindustrin. Jag har arbetat för företag som H&M, JC, Hemtex, Sportmanship och Modeverket och grundat barnklädesmärket ”Cotton & Button”. Idag är jag delägare i Omnistaff och har genom åren skaffat mig gedigen erfarenhet av olika företagskulturer och ledarstilar samt har tillsatt många nyckelpositioner i olika företag. Jag är certifierad personlighetsanalytiker i verktyget JobmatchTalent.

 

+46 763 921 838
charlotta@omnistaff.se
Linkedin

Hans Lindeblad

HEJ!

Hans här. Jag är ansvarig för OMNISTAFF Stockholm.

Hans Lindeblad
Area Manager & Client Executive Stockholm

Jag har arbetat i modebranschen sedan 1994 med fokus på starka varumärken och försäljning. Första anställningen var på Björn Borg som Säljare och därefter som Försäljningschef. Något som lade grunden till ett envetet varumärkesbyggande i kombination med långsiktig distribution. Utöver det har jag även hunnit med en spännande sväng på Sportsmanship som Account Manager. Därefter 18 år som delägare/VD på egen agentur där vi hade försäljningsuppdrag för Calvin Klein Underwear, Bruun & Stengade, Tommy Hilfiger, Michael Kors m.fl. Ett klassiskt entreprenöriellt präglat arbete som innebar ansvar får både stort som smått. En lärorik resan att gå från småskalig startup till en framgångsrik agenturverksamhet med kompetent personal.

 

hans@omnistaff.se
+46 708 983 764
Linkedin

Mia Tapio

Hej!

Mia här. Jag är ansvarig för OMNISTAFF Stockholm.

Mia Tapio
Client Executive Stockholm

Jag har en gedigen bakgrund från Sport & Modebranschen sedan över 25 år tillbaka. Jag har erfarenhet från såväl små som stora bolag, såsom Fjällräven, Haglöfs, Houdini, KappAhl, Peak Performance, Klättermusen m.fl. Hag har haft roller som t.ex. Inköpare, Produktchef, Inköpschef samt medgrundare av YogiYogini Sweden och arbetar sedan 2+14 i egna konsultbolaget Eternal Mindset. Som konsult har jag hjälp flera bolag att styr om, mot en mer hållbar produktutvecklings kedja, samt förfinat och effektiviserat arbetsprocesser. Jag har även en styrelseutbildning via Styrelsebalans och har bl.a. suttit med som rådgivare i Stadsmissionens Re:make samt föreningen Medveten Konsumtions styrelse.

 

+46 705 400 921
mia@omnistaff.se
Linkedin

Mimmi Andersson

Hej!

Mimmi här. Jag är ansvarig för OMNISTAFF Stockholm.

Mimmi Andersson
Client Executive Stockholm

Med 20 års erfarenhet inom mode- och sportbranschen har jag haft äran att få arbeta internationellt med stora såväl som mindre aktörer, bl.a Acne Studios, VF/Wrangler Jeans, I Dig Denim, GSM Billabong, Varner Gruppen m.fl. Mina yrkesmässiga erfarenheter innefattar roller som: VD, Försäljning & marknadschef, Account Manager, E-commerce, rekryterare, regionchef, butikschef och jag har även arbetat med inköp samt logistik. Jag har bott och arbetat i Sverige, Norge (8 år) och Australien (5 år) och jag har även valt att fördjupa mina kunskaper med studier inom Business Management. Jag drivs av att skapa resultat, effektivisera rutiner och att förstärka varumärkens DNA. Jag har erfarenhet från att ta fram B2B-portaler, jag har utvecklat och lanserat nya hemsidor, rebranding, styrelsearbete m.m. Rekrytering har varit en genomgående del i samtliga roller. Jag anser att medarbetare är det viktigaste ett företag har. God företagskultur, rätt person på rätt plats och ett motiverat team är grundstenen för ett välmående företag!

 

mimmi@omnistaff.se
+46 723 200 248
Linkedin

Bo Storm

Hej!

Bo här. Jag är ansvarig för OMNISTAFF Danmark.

Bo Storm
Country Manager & Client Executive Denmark

Jag har arbetat inom mode- och sportbranschen i över 28 år, varav majoriteten i olika ledande roller, till exempel butikschef, avdelningschef, försäljnings- och marknadschef, COO och VD. Under de senaste 20 åren har jag varit både operativ och strategiskt orienterad i min roll som COO och partner i BB Distribution Denmark A / S och SOS Sportswear ApS. Jag har genom åren byggt upp varumärken som Björn Borg, SOS, Pringle, Happy Socks, J. Lindeberg m. Fl. på den danska marknaden med stor framgång. Med erfarenhet inom detaljhandel, försäljning, marknadsföring, mässor, drift och försäljning av bolag inom mode- och sportbranschen, har jag med mig ett brett utbud av erfarenheter och har insikt i vad som krävs för att lyckas i nyckelroller inom både små och stora företag.

 

+45 40 890 664
bo@omnistaff.dk
Linkedin

Eeva-Maria Männikkö

Hej!

Eeva-Maria här. Jag är ansvarig för OMNISTAFF Norge.

Eeva-Maria Männikkö
Country Manager & Client Executive Norway

Jag har arbetat på flera av de nordiska marknaderna inom Mode & Sportbranschen i över 22 år. Främst har jag verkat i roller inom design och produktutveckling som till exempel Mönsterkonstruktör, Designer, Head of design och Design Director hos företag som Ellos, Didriksons, Blend of Amerika (Danmark), Puma (Tyskland, England), Sweet Protection (Norge), Dæhlie (Norge) och det senaste Kari Traa (Norge). Utöver mitt ansvar för Omnistaff Norge agerar jag som ledarkonsult och sitter i flera styrelser inom mode- och techföretag. Min gedigna historia av att jobba internationellt, min breda kunskap om många olika delar av branschen samt mina erfarenheter som ledare blir tillsammans en värdefull tillgång för Omnistaffs kunder.

 

+47 91 902 556
eevis@omnistaff.no
Linkedin

Mikael Forsström

Hej!

Mikael här. Jag är ansvarig för OMNISTAFF Finland.

Mikael Forsström
Country Manager & Client Executive Finland

Tillsammans med mitt lokala team i Finland har jag jobbat i Mode, Sport & Textilbranschen i +20 år. Jag har lång erfarenhet av försäljning, försäljningsstyrning, kundbearbetning och marknadsföring och har genom åren arbetat i roller som försäljningschef, country manager, VD och egenföretagare. Under de gångna åren har jag tillsammans med mina kollegor hjälpt flertalet svenska och norska bolag samt internationella varumärken att etablera sig på den finska marknaden. Utöver det har även flera Private Label koncept lanserats för finska kedjekunder med Mikael som centralt involverad. Andra områden som jag också har en gedigen erfarenhet av är ekonomiförvaltning, administration och HR relaterade frågor samt är diplomerad coach och välbekant med olika personlighetsanalyser.

 

+358 40 56 44 505
mikael@omnistaff.fi
Linkedin