OM OSS | OMNISTAFF

3 affärsområden
6 branschsegment
14 kompetensområden
4 nordiska länder

“OMNISTAFF ÄR INGEN LOKAL REKRYTERINGSFIRMA – VI ÄR ETT HELTÄCKANDE NORDISKT KOMPETENSFÖRETAG”

För oss är det inte viktigt hur du som kund behöver hjälp med att lösa ett kompetensbehov, det enda vi bryr oss om är att du hittar den kompetens du söker. Därför har vi slängt alla traditionella tankar över axeln gällande hur vi kan förse dig som kund med kompetens och ritat en ny kompetenskarta. En karta som innebär att vi har samlat 14 centrala kompetensbehov du behöver som kund fördelat på 3 affärsområden inom 6 textila branschsegment i 4 nordiska länder. Allt under ett och samma tak. Om dessa kompetenser sedan är kandidater eller konsulter för ett specifikt område, alternativt att du behöver vår hjälp med affärsutveckling av ditt bolag, är oviktigt för oss.

Vårt fokus är att hjälpa dig med utveckling av ditt bolag genom att hitta rätt typ av kompetenslösning. Inte formen för det.

TEAMET BAKOM OMNISTAFF NORDEN

Vi är ett nordiskt kompetensföretag med över 150 års samlad erfarenhet av förstärkning och affärsutveckling av företag i mode- & sportbranschen.

Omnistaff team

Söker du en stark Kandidat eller letar efter en Konsult för ett kortare behov alternativt önskar hjälp med Affärsutveckling på någon av de nordiska marknaderna? Då är vi rätt partner för dig.

OMNISTAFF OCH HÅLLBARHET

Vi lever efter devisen, att om alla göra så gott dom förmår, är vi på rätt väg i arbetet med att skapa en mer hållbar värld. För vår del handlar det till exempel om att vi alltid, så långt det är möjligt, försöker arbeta med kunder som har en genomtänkt Miljö och hållbarhetsplan, att vi kör alla våra lokala tjänsteresor med bil på el, prioriterar tåg före flyg så lång det går och genomför majoriteten av våra möten digitalt istället för att förflytta oss fysiskt.

Utöver det uppdaterar vi oss löpande om senaste nytt inom Miljö och Hållbarhet, både genom olika föreläsningar och i värdefulla rapporter av olika slag inom området. Om alla gör lite, så blir den totala effekten enorm. Så tror vi att vi bidrar till en bättre värld framåt.