VI SÖKER EN AFFÄRSORIENTERAD OCH DRIVEN CFO TILL VÄLETABLERAT BOLAG I VÄSTRA SVERIGE

Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en CFO med stort intresse för både operativa såväl som strategiska frågor med själva affären för bolaget i centrum. Bolaget är väletablerat sedan länge, men befinner sig nu i en mycket spännande fas där flertalet områden i verksamheten är under utveckling. I din roll ingår du i företagets ledningsgrupp och kommer att arbeta tätt tillsammans med VD i frågor om affärsutveckling av bolaget. Din funktion innebär ett övergripande finansiellt verksamhetsansvar inom ramen för ledningsgruppsarbete. Förutom att driva frågor om utveckling av bolagets verksamhet, ansvarar du också för koncernredovisning, månad, kvartal och årsrapportering, budgetering samt för löpande uppföljning av arbetet inom ekonomiavdelningen. Utöver det är du också ansvarig för att säkerställa ekonomifunktionens processer och work-flow samt verka för utveckling av affärssystemet vid behov. Som ansvarig för ekonomiavdelningen har du en viktig resurs i tre personer i ditt team som då också är ditt personalansvar i rollen.

Bakgrund och Personliga egenskaper

Du har arbetat i rollen som CFO under ett antal år i bolag med försäljning genom retail och e-handel som distributionskanaler och har god förståelse för vilka nyckeltal som är centrala att följa och utveckla inom dessa områden. Utöver det har du också yrkesmässig erfarenhet av koncernrapportering, revision eller redovisning samt controlling. Som person är du ambitiös, självgående och arbetsam samt drivs av affären bakom nyckeltalen. Du har en god förmåga att ta egna initiativ är beredd att göra grundjobbet på egen hand när så krävs. Vidare har du en god analytisk förmåga och en naturlig fallenhet för att skapa trygghet och struktur omkring dig och inom ditt team. I ditt ledarskap är du prestigelös och du trivs att arbeta med en bredd av arbetsuppgifter.

Ansökan

Känner du igen dig i vad vi söker, är du välkommen att sända in ditt CV och Personligt brev till Mattias Olsson på Omnistaff som är vår rekryteringspartner i denna process. Sista dag för ansökan är 2020-11-22, men då vi kör löpande urval av kandidater får du gärna sända in din ansökan, så snart du kan. Du sänder din ansökan till: ansok@omnistaff.se För ev frågor om tjänsten går det bra att kontakta Mattias på mattias@omnistaff.se eller ringa på 0707-922 955. Vi kommer att berätta mer om vilket bolag tjänsten gäller för de personer vi kallar till intervju.

Placeringsort: Västra Götaland

Vi ser fram emot din ansökan!