SÄLJANSVARIG – DCHANGE

Grundaren Daniel Hjärtén, som har ett långt förflutet inom aktiv träning och kampsport, startade DCHANGE  grundat på idén att skapa specifika lösningar inom träningskläder på en marknad där alternativen inte var lika bra som han önskade. Han tog därför behoven vidare och började utforma sportkläder av hög kvalitet med rätt egenskaper. DCHANGE  produkter  drar nytta av tyger i slitstarka material med flexibla fibrer och  levererar en modern design med bra passform, av lätta tyger som andas, allt för att ge sina kunder optimala förutsättningar för att nå sina träningsmål. Utöver kläder för aktiv träning erbjuder DCHANGE också träningsprogram utan kostnad på sin hemsida, vilket är väldigt positivt för konsumenten. Bolaget startade sin verksamhet våren 2019 och säljer sina produkter via egen e-handel i Sverige och Norge.

Om tjänsten

DCHANGE är ett nytt spännande varumärke inom Träning och Aktiv livsstil här i Norden! I byggandet av vårt varumärke och koncept framåt, söker vi nu en nyckelperson som SÄLJANSVARIG att ansvara för försäljningen inom bolaget mot olika kanaler. Bolaget bedriver idag bara försäljning via egen e-handel, men skall nu ta sin distribution vidare ut mot ÅF och olika exportmarknader. Tjänsten innebär därför både bearbetning av lokala kunder likväl som potentiella distributörer och agenter.

Din profil och bakgrund

Bolaget är starkt entreprenörspräglat och det är därför viktigt att du trivs i den typen av miljöer och drivs av att få vara med att påverka och bygga något från grunden. Din huvudsakliga arbetsuppgift är försäljning, men du kommer även att vara involverad i andra frågor tillsammans med ägaren av bolaget löpande. Här finns massor att göra för rätt person och en äkta chans att verkligen skapa resultat och göra skillnad på riktigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning inom Sportbranschen (eller ev Mode) sedan innan och är starkt självgående samt van vid att ta egna initiativ i din bearbetning av kunder och olika marknader. Som person är du social och utåtriktat samt gillar att både utveckla och vårda ditt kontaktnät väl. Den här tjänsten riktar sig till dig som vill vara med att bygga något från grunden tillsammans med en mycket driven och engagerad ägare.

Arbetsform och placering

Formen för resurs vi söker här kan både vara som anställd alternativt som Fristående Konsult/Agent, men som är beredd att jobba nära DCHANGE som varumärke. För oss är personen mer viktig är just kontraktsformen. Gällande ersättning finns, oavsett kontraktsform, möjlighet att ta ekonomisk del av bolagets utveckling (vinst och omsättningsutveckling) genom incitament alternativt bonus program. Kontor och lager ligger i Veddige, strax utanför Varberg. Placering för tjänsten är lämpligen någonstans från Stockholm och söderut, men där en placering i Västra Sverige är positivt (dock inget krav).

Känner du igen dig i beskrivningen ovan är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

För att ansöka till tjänsten sänder du CV och Personligt brev till ansok@omnistaff.se Omnistaff är vår rekryteringspartner i denna rekrytering. Har du några frågor om tjänsten, går det bra att ringa Mattias Olsson på +46 707 922 955 eller sända ett e-mail på mattias@omnistaff.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är: 2019-12-31