INKÖPSASSISTENT FÖR FRAMÅT BOLAG

VI SÖKER NU FÖR KUNDS RÄKNING EN

INKÖPSASSISTENT

MED INVOLVERING I PRODUKTFRAMTAGNING AV KOLLEKTIONER FÖR SKANDINAVISKA MODEKUNDER


Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en framåt Inköpsassistent som tycker om att jobba i ett personligt och trevligt bolag där vi alla har som största fokus varje dag att utveckla bästa tänkbara produkten för våra kunder. Rollen innebär att du koordinerar arbetet med att ta fram olika produkter i främst vävda material under varje produktkategori mellan våra leverantörer och kunder. Detta innebär olika uppgifter som till ex löpande kontakt med producenter, skapande av produktbeskrivningar och skisser, orderläggning samt uppföljning av leveranser som några exempel.

Din personliga profil

Vi söker dig som både har god erfarenhet av och ett stort hjärta för processen bakom att utveckla och leverera välgjorda produkter. Du vet vad riktigt bra service mot kund innebär och du har lätt för struktur och ordning i ditt arbete. Andra personliga egenskaper vi söker hos dig är positiv, effektiv och framåt av naturen samt en vilja att verkligen göra skillnad i ditt jobb. Du har lätt för att hantera både kunder och leverantörer på ett förtroendeingivande sätt samt har ett gott öga för att ta fram kommersiella produkter.

Bakgrund och erfarenhet

Du har utbildning inom textil och har arbetat i en liknande roll några år sedan innan. Du har god vana av arbete i Officepaketet inklusive gärna då även i programmet Illustrator. Även erfarenhet av affärssystemet Navision är starkt meriterande. Din Engelska är god i tal och skrift och du är van vid internationella kontakter.

Placering och Ansökan

Placering för tjänsten är Göteborg. Vi samarbetar i denna rekrytering med kompetensföretaget Omnistaff. Har du några frågor om tjänsten går det bra att sända ett e-mail till Mattias Olsson på mattias@omnistaff.se alternativt ringa telefonnummer +46 707 922 955. Mattias berättar mer om tjänsten och vilket bolag detta gäller om du blir kallad till intervju.

Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande för tjänsten, så är du intresserad får du gärna sända din ansökan inom kort.

Sista ansökningsdag för tjänsten är: 2020-01-19