INKÖP & PRODUKTKOORDINATOR – BERKELEY

About the Sportmanship Group: For more than thirty years, we have been developing international brands in the Nordic market, premium brands that are on the very top in their respective areas. With a strong focus on building our brands long-term, we have become one of the leading players in the market. Based on strong financials, solid marketing knowledge, our own logistic operations and a dedicated sales team our goal is to offer a very competitive platform for international brands and at the same time be a reliable and professional supplier to our customer.

SPORTMANSHIP SÖKER

INKÖP & PRODUKTKOORDINATOR


Om tjänsten

Berkeley Company, som är en del av Sportmanship Group, söker nu en engagerad och driven Inköp och Produktkoordinator. Dina arbetsuppgifter som är av koordinerande karaktär innebär skapande av Tech packs, skisser, måttlistor och avmätning, orderläggning, uppföljning av produktioner samt löpande kontakt med tillverkare som några exempel. Rollen innebär ett stort engagemang i både produktframtagning och i hantering av produktion samt inköpsfrågor. Tjänsten är inledningsvis en projektanställning med eventuell möjlighet till förlängning, då Berkeley Company befinner sig i en expansiv fas.

Din personliga profil och bakgrund

Vi söker dig som både har god erfarenhet av och viljan att arbeta med välgjorda kläder och accessorarer i premiumsegmentet. Du har lätt för att arbeta i team och förstår vikten av god struktur och ordning i ditt arbete. Andra personliga egenskaper vi söker hos dig är proaktiv, positiv och framåt av naturen samt en vilja att verkligen göra skillnad i ditt jobb. Du har mycket god kunskap om och erfarenhet av Acrobat Adobes miljöer som Illustrator och Photoshop samt av Officepaketet. Språkmässigt är din Engelska god i både tal och skrift och du är van vid internationell kommunikation.

Placering och Ansökan

Placering för tjänsten är hos Sportmanship i Billdal, strax söder om Göteborg. Vi samarbetar i denna rekrytering med kompetensföretaget Omnistaff. Har du några frågor om tjänsten går det bra att sända ett e-mail till Mattias Olsson på mattias@omnistaff.se alternativt ringa telefonnummer +46 707 922 955.

Din ansökan sänder du på e-mail: ansok@omnistaff.se

Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande för tjänsten, så är du intresserad får du gärna sända din ansökan inom kort.

Sista ansökningsdag för tjänsten är: 2020-02-12