Företagsledning

Konsultförmedling

Vi förmedlar följande specialistkompetenser:

CEO (interim) – COO (interim) – Projektledning av Affärsutveckling – Löpande Affärsrådgivning

Genom ett gediget nätverk av Ledare med lång erfarenhet av just Ledning och Styrning av bolag inom våra branscher kan vi erbjuda dig både hjälp med tillfällig operativ drift av ditt bolag eller ett visst verksamhetsområde alternativt hjälp med mer strategisk omställning eller löpande affärsrådgivning. Genom detta nätverk har vi också möjlighet att hjälpa dig med tillsättande av Styrelseplatser med olika inriktning.

Personlig Ledarcoachning  med Mattias Olsson – Viktig och objektiv input från utsidan

Att som Ledare få objektiv input från utsidan är viktigt. Detta oavsett om du har en väl fungerande styrelse eller ledningsgrupp. Ingen människa eller organisation sitter själv på alla lösningar. Därför erbjuder vi nu personlig Ledarcoachning av Mattias Olsson hos Omnistaff direkt till våra kunder. Vår rådgivning, som är rak och okomplicerad i sin form, vänder sig till ledare som söker en personlig sparringpartner gällande både sitt ledarskap och/eller i rena affärsutvecklande frågor.

Struktur: Vi träffas löpande en gång varannan månad, till ex genom Walk & Talks med avslutande lunch. Naturligtvis är digitala möten också ett alternativ. Mötesfrekvens kan anpassas efter behov, men minst en gång varannan månad är en bra start för att det skall ge resultat.

Ämnen: Du som Ledare sätter agendan för varje möte. Det räcker oftast att du tar upp de ämnen du vill diskutera för dagen när vi väl ses. Är det dock något jag behöver läsa in mig på, behöver jag informationen ett par dagar innan.

Summering: Jag skriver alltid en summering av vårt samtal i några enkla och överskådliga punkter.

Uppföljning: I överenskommelse följer jag upp vårt samtal en gång mellan varje träff per telefon för att stämma av det vi pratat om. 

Omfattning: Möte/Walk and Talk och lunch ca 2 timmar. Summering och uppföljning mellan mötena 1 timma. Totalt ca 3 timmar för varje träff.

Om Mattias: Mattias har arbetat i Mode & Sportbranschen i snart 28 år, varav 23 år i olika ledande roller. Hans yrkesmässiga erfarenheter innefattar bla Avdelningschef-JC, Försäljningschef-CAT, Marknadsansvarig-Gore-Tex, E-commerce ansvarig-Sneaky Steve samt VD-Mancare. De sista 11 åren har han verkat som professionell rekryterare och affärsrådgivare för många olika bolag i branschen. Han har också i sin yrkeskarriär startat och utvecklat varumärkena Frank DandySmartcaze och Omnistaff samt jobbat som operativ delägare i Sneaky Steve och Modeverket. Utöver det är han Certifierad Styrelseledamot hos Västsvenska Styrelseakademin, Certifierad Personlighetsanalytiker i verktyget JobmatchTalent, Certifierad i DISC De Luxe och Diplomerad Coach enligt ICF standard.

För mer information kontakta oss gärna på: mattias@omnistaff.se Tel: +46 707 922 955