Föreläsningar & Utbildning

Konsultförmedling

Vi förmedlar följande Utbildningar och Föreläsningar:

UL – (Utvecklande Ledarskap) och DISC Ledarskap

Vilket lag vinner i längden om tränaren inte utvecklas? Inga vågar vi påstå. Med detta som utgångspunkt samt att vi som jobbar tillsammans med OMNISTAFF har arbetat som ledare under många år, har vi valt ut två olika utbildningar som vi vet leder till utveckling hos dig som ledare. Dessa är:

UL (Utvecklande Ledarskap): UL är utvecklat och kvalitetssäkrat av Försvarshögskolan och har funnits på den svenska kommersiella marknaden sedan 2004. Utbildningen inleds med en 360-graders bedömning av ditt ledarbeteende. Ditt ledarskap bedöms av överordnad, sidoordnade och underordnade samtidigt som du gör en egen bedömning av dina ledaregenskaper. Försvarshögskolan sammanställer sen bedömningarna som utgör grunden för det fortsatta arbetet under utbildningen. Grundkursen genomförs under tre dagar och efter ca två månader sker en fördjupningsdag som avslutar utvecklingsprocessen. Däremellan sker ett individuellt samtal mellan kursledare och dig via ett telefonmöte för att stödja din individuell utveckling. UL är en mycket utvecklande och kraftfull utbildning som kräver en del av dig, men som är värd varje minut i investering, det vågar vi lova.

DISC Ledarskap: En utbildning som bygger på kommunikationsanalysen DISC där du lär känna dig själv, ditt beteende i en viss situation och förståelse för hur du kan utveckla din kommunikationsstil som ledare. Utbildningen ökar på ett effektivt sätt dina möjligheter att med små medel börja nå fram enklare till din omgivning och skapa ett ärligare och bättre arbetsklimat. ”De friskaste plantorna växer som bekant alltid i ett gott klimat (och tvärtom…)” . Efter träningen får du personlig coaching med en av kursledarna för din fortsatta utveckling som Ledare.

Vi samarbetar här med de bästa konsulterna som vi känner väl sedan tidigare. Vi har provat olika typer av deras utbildningar innan och just därför är de en del av vårt erbjudande.

Vi sänder dig gärna mer fördjupad information om våra utbildningar och föreläsningar. Kontakta oss gärna på: mattias@omnistaff.se Tel: +46 707 922 955 eller charlotta@omnistaff.se Tel: +46 763 921 838 så berättar vi mer!