Med spetskompetens från både Rekrytering och E-handel, rivstartar vi nu e-competence – ett rekryteringsföretag nischat mot den Digitala handeln.

Med grundarna av rekryteringsbolagen Retail Recruitment och Omnistaff samt Jonatan Johansson, medgrundaren av E-handelsbyrån Est Populo som initiativtagare till bolaget, kör vi nu igång e-competence med full kraft. Jonatan har tidigare arbetat i ledande positioner i bolag som NA-KD under perioder av stark tillväxt. Utöver detta finns erfarenheter bland ägarna ifrån uppstart av- eller delägarskap i varumärken som Frank Dandy, Sneaky Steve och Cotton and Button.

– “Vi vill kunna erbjuda en både personlig, okomplicerad och professionell rekryteringsprocess för kunder med E-handel som distributionskanal. Då vi själva härstammar från branschen har vi sett behovet inifrån av att kunna erbjuda rätt sorts hjälp till våra kunder. Inte minst med tanke på hur svårt det kan vara att verkligen hinna lägga tid på att finna rätt kvalitet hos nyckelkandidater till bolaget.” – Jonatan Johansson, VD e-competence.

e-competence är grundat av fem drivna och erfarna personer som alla sitter inne med olika kompetenser, något som är både en trygghet och en tillgång för våra kunder och deras olika behov.

– “Jonatan är en viktig byggsten i vårt bolag då han säkerställer kvaliteten på den digitala kompetensen hos kandidater samtidigt som han vet precis vad expansiva E-handelsbolag behöver.” – Mattias Olsson, medgrundare e-competence.

Utöver Jonatan så består teamet av Olle Mikkelsen som startat och framgångsrikt driver företaget Retail Recruitment, samt Mattias Olsson, Charlotta Persson och Julia Sjödin från kompetensföretaget Omnistaff. Tillsammans besitter de en bred kompetens och har många års erfarenhet av rekrytering. De vet vad som krävs för att attrahera rätt kandidater och för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, hela vägen från uppstart till leverans.

Genom satsningen kan nu även Omnistaff och Retail Recruitment nå ut till en ännu bredare kundbas, då de sedan många år är etablerade aktörer inom retail, FMCG, mode och sport/outdoor.

Vi har tillsammans valt att starta e-competence, helt baserat på en stor efterfrågan från våra kunder gällande fler kompetenser från E-handeln. Redan från start har vi glädjande noterat ett stort intresse för våra tjänster hos olika kunder, vilket nu har resulterat i spännande rekryteringsuppdrag att bita tag i från dag ett.

– “Det känns jättekul att vara med på den här resan, vi känner redan nu att behovet är stort och känner oss redo att ta tag i nya utmaningar.” – Olle Mikkelsen, medgrundare e-competence.

Besök oss på www.e-competencegroup.com