BUTIKSCHEF – SNEAKY STEVE

BUTIKSCHEF MED ETT STARKT ÖGA FÖR MARKNADSFÖRING SÖKES TILL BUTIKEN PÅ MAGASINSGATAN 5

Vi söker nu en framåt och driven butikschef till vår butik på Magasinsgatan i Göteborg. Denna spännande tjänst innebär både ansvar för drift av själva butiken, men också för lokal marknadsföring och digital kundservice. 

Arbetsuppgifter Butikschef

I rollen som butikschef har du yttersta ansvaret för att driva butiken mot uppsatta försäljningsmål och övriga nyckeltal. Du sporrar och motiverar personal, lägger schema, rekryterar samt lär upp ny personal. Utöver detta ansvarar du också för butikens visuella uttryck, inventering av lager, komplettering och reklamationer. 

Arbetsuppgifter Marknadsföring och Kundservice

I ditt ansvar för marknadsföringen jobbar du med lokal aktivering av butiken i form av till ex inlägg av bilder på produkter i sociala medier, kundkvällar, spelningar eller andra event som stärker butikens position och kontakt med sin trogna kundkrets. Utöver det lokala marknadsansvaret, stöttar du även huvudkontoret med service av olika influencers (nationella som internationella) samt supportar, vid behov, företagets e-handel i vissa kundservicefrågor.

Profil

Vi söker dig som vet vad riktigt bra service i butik innebär och som både förstår hur samt vikten av att kunna förmedla detta till din personal. Som person är du både målinriktad, strukturerad och brinner för försäljning samt är duktig på att motivera andra i sitt arbete på ett positivt sätt. Du har jobbat i ett liknande ansvar sedan innan inom Mode, Skor eller Sport några år och har starka referenser med dig från tidigare arbetsplats. Älskar du dessutom skor, är det ett extra plus!

Om bolaget

Sneaky Steve startades i Göteborg 2007 och säljer idag skor genom egna butiker samt via återförsäljare i länderna Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, UK och Israel. Vi är 18 anställda och har kontor i Göteborg och Stockholm. Vill du veta mer om Sneaky Steve, läs gärna här: www.sneakysteve.com

Tillträde

1:e augusti 2020

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten, sänd ditt CV med bild till hos och några korta rader om dig själv. Vi samarbetar här med kompetensföretaget Omnistaff. Sänd där av din ansökan till: ansok@omnistaff.se. Sista ansökningsdag är 18:e juni, men vi arbetar med löpande urval av ansökningar så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!